За нас

Вдъхновението за създаване на "TRAVEL BOUTIQUE", идва изцяло от необятните възможности за пътуване и почивка, които светът предлага и желанието на нашия екип да Ви съдейства, за да им се насладите. Ентусиазмът и опитът, с които сме заредени ни дават възможност да работим с всеки клиент безкомпромисно и да му предоставим първокласно обслужване на конкурентни цени.
Ние ще оправдаем и надскочим Вашите най-високи очаквания, независимо дали мечтаете за екзотична ваканция, почивка на частен остров, незабравим круиз, околосветско пътешествие или вълнуваща европейска дестинация. Предлагаме богата палитра от допълнителни услуги в дестинации на няколко континента: самолетни билети, настаняване в хотели и луксозни лоджове, трансфери, рент-а кар, наем на яхти, застраховки, визи, билети за атракционни паркове, карнавали, сити турове, пътувания с луксозни влакове, и много други. Можете да ни се доверите и в организирането на сватбa на плажа или романтичен меден месец. Агенцията работи с партньори, доказали своя професионализъм в световен мащаб, което гарантира комфорт и сигурност при пътуване.
Знаем, че делукс почивката започва там, където специалното среща уникалното. Затова, ако желаете да се почувствате различни и почивката Ви да е изготвена по Ваш вкус, то очакваме само да споделите следващата дестинация, за която мечтаете.
 
Нашата цел не е да бъдем туристическа агенция, а Вашият прозорец към света. Нашата визия е създаването на непознати и неповторими маршрути с различен поглед и идеи за преживявания във всяка една дестинация. Мисията ни е да Ви отведем по пътя  към Вашето следващо сбъднато пътешествие. Заслужавате цялото време на света. Насладете му се.
 

 „ТРАВЪЛ БУТИК“ ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент 

Удостоверение за Туроператорска и туристическа агентска дейност
Сертификат за сключена застраховка "Отговорност на туроператора"
Спечелен проект по ОП Иновации и Конкурентоспособност
Спечелен проект по ОП Иновации и Конкурентоспособност